| Site Home |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| bosicg |
Posted: February 14, 2007 07:31 am
|
|
Novajlija- ima drveni stap ![]() Group: Clan Foruma Posts: 1 Member No.: 9 Joined: February 14, 2007 |
Kolika je najveca stuka ulovljena na jezeru ?
|
| Sloven |
Posted: February 14, 2007 08:05 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 68 Member No.: 1 Joined: February 10, 2007 |
Ja znam samo sta se desilo u poslednje vrijeme.
Bio je to vrsni ribolovac Radenko Stankic jedan od glavnih u udruzenju, poceo je prvi i podobijao komade od 7, 7.5, 9.1, 10, 10.5 kg.. Poslije njega su dosli iz BG Ribolova negdje u decembru 2006. godine i oni su u veoma kratkom roku upecali nekoliko komada od oko 7 kg, 9kg i 10 kilograma. Da li je ranijih godina bilo velikog ulova jos nisam upoznat, mada po svemu sudeci tu bi trebalo biti kapitalnih primjeraka i preko 15 kg. Slike od kapitalaca su postavljene u galeriji GRABLJIVICE pa pogledajte te divne primjerke predatora. -------------------- Posteni neka dignu ruku.
Nema niko. Hvala! |
| Foka-Velo |
Posted: February 18, 2007 08:21 pm
|
![]() Sarandzija - vratio ribu u vodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clan Foruma Posts: 60 Member No.: 20 Joined: February 18, 2007 |
Sloven,a sto si to napisao da je "Bio" ja znam da je jos uvijek najbolji
|
| focke |
Posted: February 18, 2007 08:55 pm
|
|
Takmicar - puk'o ko zvecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 86 Member No.: 6 Joined: February 13, 2007 |
Nije što je naš, al je tako
-------------------- ili jesi, ili nisi FOCKE
|
| Sloven |
Posted: February 18, 2007 08:58 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 68 Member No.: 1 Joined: February 10, 2007 |
Dobro ljudi, izvinjavam se .
Ja sam to vise mislio gramaticki, kao aorist i te stvari. Odnosilo se na konkretno vrijeme: ko je poceo prvi pecati ? Moracu da dodam da je i ostao najbolji, barem dok ja ne dodjem tamo. -------------------- Posteni neka dignu ruku.
Nema niko. Hvala! |
| apozeski |
Posted: February 19, 2007 07:24 am
|
|
Novajlija- ima drveni stap ![]() Group: Clan Foruma Posts: 10 Member No.: 21 Joined: February 19, 2007 |
Jezero vam je prelepo i vidi se da je riba lepa i zdrava tako da nemate potreba za photo shopom.
P.S.nema ljutis |
| StankoS |
Posted: February 20, 2007 12:44 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Uprava Jezera Posts: 533 Member No.: 3 Joined: February 11, 2007 |
Morao sam u photoshopu malo umanjiti Radeta posto ima 110 kg, nemoze stati na monitor, a stuka je nedirana.
|
| Sloven |
Posted: February 20, 2007 07:52 pm
|
Post prebacen sa foruma JEZERO PELAGIĆEVO -> Takmičenja na Jezeru
Waller Mnogo bitnija stvar od "smanjenja" ribolovca ili "uvecanja" ribe je cinjenica da sve stuke upecane ove zime u Pelagicevu jos uvijek PLIVAJU tj. uredno su vracene u jezero posle slikanja. Znaci, sve sto vidite slika sarana i stuka u galeriji jos uvijek je u jezeru, strasna reklama i za prave zaljubljenike naseg sporta ne treba dodatno objasnjenje da li ima riba i treba li doci na jezero Pelagicevo. Gledao sam s kojom lakocom momci pustaju kapitalke od: 7,2 kg, 7,5 kg, 9,0 kg, 9,0 kg, 9,1 kg, 10,0 kg, i 10,5 kg. To su jake stvari koje svako od nas treba da cini. Probao sam, ne boli. -------------------- Posteni neka dignu ruku.
Nema niko. Hvala! |
| rade FOKA |
Posted: March 07, 2007 06:46 pm
|
|
Takmicar - puk'o ko zvecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 84 Member No.: 8 Joined: February 13, 2007 |
Stuka se lijepo izmrijestila na jezeru.Uhvati i pusti daje rezultate.Realno je ocekivati i ove godine lov kapitalki od 10+.
|
| drenova |
Posted: March 07, 2007 06:56 pm
|
|
Pecaros - zna staviti glistu ![]() ![]() Group: Banned Posts: 27 Member No.: 42 Joined: March 05, 2007 |
ako bog da probacemo jednu da uhvatimo preko malih sto centimetara al na musicu i imam jedan predlog da se zabrani postavljanje slika na ovom sajtu stuka ispod deset kila ipak su sad ciljevi malo visi u odnosu na zimus a te slike su nam vec dosadile,dje god pogledas ono rade i stuja se kese
|
| rade FOKA |
Posted: March 07, 2007 10:27 pm
|
|
Takmicar - puk'o ko zvecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 84 Member No.: 8 Joined: February 13, 2007 |
Slazem se s tobom.Neki dan sam na jezeru vidio golemu stuku,mislim da je veca od 10 kila.
|
| Hemingway |
Posted: April 09, 2007 03:50 pm
|
|
Takmicar - puk'o ko zvecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clan Foruma Posts: 92 Member No.: 33 Joined: February 25, 2007 |
E.ej ja cu vama nesto rec ...meni se cini ako vi tim tempom nastavite loviti te primjerke i slikivati ih da ce te ribe u vas jos postati i manekenke sa profesionalnim osmjehom ...ga bem da ga bem ..ja bih nesto i upeco nemoram slikkat..hm jel tako ... taako je ee pa vidis...jaaa..
-------------------- Misljenja su kao supak -svako ga ima
|
| rade FOKA |
Posted: April 09, 2007 04:20 pm
|
|
Bas tako Hemingvej,jos kad vidis sta je uradila Velina stuka posle pustanja uz titulu manekenki moze se slobodno reci da su i pripitomljene.Naime,poslije pustanja otplivala je 2 metra,lagano se okrenula i vratila do Vele koji ju je jos jednom pomilovao i onda je otplivala u dubinu.Nas sestorica,koji smo to gledali,bili smo u soku.Fotoaparat je zabiljezio ovu pricu,uskoro slike.
|
| Zeljko H |
Posted: April 11, 2007 06:37 pm
|
|
Ribolovac - kupio rod pod ![]() ![]() ![]() Group: Clan Foruma Posts: 33 Member No.: 5 Joined: February 13, 2007 |
Da nisam video slike nebih ni ja verovao u tu pricu ali razna cuda se desavaju na tom jezeru ljudi gube jaja,zecevi preplivavaju jezero stuke se daju milovati jos samo da Foke pobede ligu i sve ce biti kompletno
|
| rade FOKA |
Posted: April 11, 2007 10:06 pm
|
|
Ha ha,dobra ti ovo Zeljko.
|
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |