| Site Home |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| DSR-SARAN- |
Posted: November 28, 2008 07:01 pm
|
|
Takmicar - puk'o ko zvecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clan Foruma Posts: 125 Member No.: 91 Joined: August 09, 2007 |
Prije desetak dana, ulovljena stuka od oko 12 kg. Izasao izvjestaj u listu "Ribolov" Beograd.
|
| DSR-SARAN- |
Posted: November 28, 2008 07:09 pm
|
|
Takmicar - puk'o ko zvecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clan Foruma Posts: 125 Member No.: 91 Joined: August 09, 2007 |
Odlukom upravnog odbora DSR-Saran- od danas cijena dnevne dozvole (za strance) za lov grabljivice, u periodu od 07 do 17 casova kostace 10 eura.
Bistro. |
| StankoS |
Posted: December 02, 2008 08:50 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Uprava Jezera Posts: 533 Member No.: 3 Joined: February 11, 2007 |
Evo link sa zaista lijepim izvjestajem o ulovu stuke u Pelagicevo.
Svaka cast g-dine Jovanov. http://trofej.info/list/index.php?option=c...id=251&Itemid=1 |
| StankoS |
Posted: December 04, 2008 06:03 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Uprava Jezera Posts: 533 Member No.: 3 Joined: February 11, 2007 |
A evo i izvjestaj
Naslovna KAPITALKA KOJA JE VRAĆENA Jednom smo napisali reportažu o jezeru Manđelos na Fruškoj Gori, gde su se lovile velike štuke, a bolje da nismo - posle toga su izlovljene! Sada objavljujemo ulov sa jezera Pelagićevo u Republici Srpskoj, ali ne rizikujemo – ribokradice nemaju šta da traže na toj vodi jer se stvarno čuva. Drugi razlog zašto tamo ima velikih štuka je što se neguje pokret “uhvati I pusti” i strogo primenjuje. Interesantno je i to da je štuka ulovljena u drugoj polovini novembra, kada je uveliko vreme za kedere. Očigledno da je Miholjsko leto produžilo sezonu za varaličarenje i da je voda još dovoljno topla. Ovaj ulov je dokaz da nije problem “odnegovati” kapitalne ribe, nego je problem u načinu gazdovanja. Tipičan primer su vojvođanske vode, gde se na silnim “štukijadama” ove jeseni, sve zajedno, ukupno nije ulovilo štuka ukupne težine kao ova jedna. Ali koja nije jedina! POSTOVANA REDAKCIJO, DANA 16.11. 2008. SE OSTVARIO MOJ LICNI PECAROSKI SAN - UHVATIO SAM STUKU OD 12 KG. PRIBOR KOJI SAM KORISTIO DOLAZI IZ MOJE PRODAVNICE “PRO FISHING” MODRICA: STAP SPEEDMASTER I ROLNA TWIN POWER, OBA MODELA 2009, I VARALICA CORA Z . OVAJ PREDIVAN ULOV MI JE OMOGUCILO JEZERO U PALAGICEVU. SIGURAN SAM DA CE I VAMA PRICINITI ZADOVOLJSTVO U VASIM NOVINAMA OBJAVITI OVAJ MOJ ULOV. SRDACAN POZDRAV, SLOBODAN GORANOVIC ("PRO FISHING") MODRICA,TEL:065/837-400, 053/813-324 preneseno sa www.trofej.info Attached Image ![]() |
| Vladan |
Posted: December 08, 2008 07:03 pm
|
|
Novajlija- ima drveni stap ![]() Group: Clan Foruma Posts: 11 Member No.: 192 Joined: October 21, 2008 |
Ima li ikakvih info.
Kako radi riba ovih dana, koliki su prosječni primjerci i tako dalje? |
| Vladan |
Posted: December 09, 2008 10:55 pm
|
|
Novajlija- ima drveni stap ![]() Group: Clan Foruma Posts: 11 Member No.: 192 Joined: October 21, 2008 |
E, da...
Jebiga, pričam sam sa sobom, ali može li me iko informisati do kad je sezona lova štuke u pelagićevu? Da li do kraja decembra ili je i u januaru? |
| StankoS |
Posted: December 23, 2008 10:02 pm
|
Sezona je i u januaru. Pozdrav.
|
| Vladan |
Posted: January 25, 2009 10:40 am
|
|
Kad zatvarate sezou lova na štuku..?
Jebiga, zbog obaveza ne stigoh doći, ali hoću nešto da pokušam iskombinovati...... Pozzzz |
| StankoS |
Posted: January 25, 2009 09:12 pm
|
Lovi se i februar
|
| paziriba |
Posted: February 24, 2009 11:28 pm
|
||
|
Novajlija- ima drveni stap ![]() Group: Clan Foruma Posts: 1 Member No.: 251 Joined: February 24, 2009 |
pozdrav svima. Imam dobru volju doći na vodu i okušati se u ribolovu. Osim satnice i cijene dnevne dozvole za strance, kakva su ostala pravila što se tiče lovostoja (zbog mrijesta) na štuku itd. |
||
| StankoS |
Posted: April 21, 2009 05:56 pm
|
U nedjelju 19.04.2009.g., na poz. br. 20, ulovljena stuka oko 13 kg.
Uskoro i slika. |
| Vladan |
Posted: May 19, 2009 03:02 pm
|
||
|
Vidio sam sliku u Ribolovačkom magazinu i ostao sam bez teksta, nema šta!!! Na šta je uhvaćena? E, da, ako bi na ljeto došao da pecam šarana na par dana, da li bi na svojoj poziciji mogao bacati varalice za štuku, ili je srkoz zabranjena. |
||
| DSR-SARAN- |
Posted: May 19, 2009 07:03 pm
|
|
Ulovljena je na boilu, kod vadjenja sistema, zaletele se na boilu. Lov grabljivice zabranjen do 01.11.
Bistro. |
| spiner |
Posted: October 18, 2009 12:40 pm
|
|
Novajlija- ima drveni stap ![]() Group: Clan Foruma Posts: 1 Member No.: 283 Joined: October 18, 2009 |
Prije svega veliki pozdrav
Ja i nekolko prijatelja zelimo ubrzo posjetiti Pelagicevo pa prema tome imam par pitanja o rezimu ribolova na Pelagicevu. Znam da se sezona na grabljivice otvara 1. novembra a interesuje mo jos kakva je situacija za plovkarose, imaju li oni mjesta na jezeru i da li se uopce lovi bijela riba? Koliko kosta dnevna dozvola? Toliko za ovaj put i unaprijed hvala na odgovoru Bistro |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |